Bill the Butcher

Võiks arvata, et selle kiire toidu maailmas ei anna enam midagi uut välja mõelda. Burgeri nimeline kukkel koos pihviga on juba sadakond aastat laialt tuntud, pitsa ei vaja tutvustamist sülelapselegi, millega ses valdkonnas veel üllatada üldse saaks? Ega vormiga saagi, küll aga sisuga. Me oleme fookusesse võtnud käsitöövorstid pikliku kukli vahel.

Praetud sibula särin pannil, sinna sekka puistatud peperonivorsti viilud segunevad liharibadega ja saavad saia vahele sätituna kaela juustupuru ja kastmesahmaka. Või siis hoopis kombinatsioon vürtsikatest krõbekanaviiludest ja sinihallitusjuustust või magusast praepaprikast ja grillvorstist… 

Ja majakastmed – need on meil salastatud nagu ühe ilmakuulsa limonaadi retsept, aga annavad võikudele selle viimase, sõltuvust tekitava maitselihvi. Ameerikat ei pea armastama, aga Bill the Butcheri Ameerika stiilis võikud panevad armuma küll.

Külasta meid
Leiate meid 1. korruselt
Ole kursis uudiste ja eri­pakkumistega!