Kebaboom
Kaasaegne Türgi köök on segu eri ajastute tõmbetuultest ja eri rahvaste kulinaarsetest harjumustest. End Solarise keskele sisse sättinud Kebaboom on lihtne, aga aus läbilõige sellest, mis aastate pikku oma headust tõestanud.
Kebab on tõeline rahvusroog, millel on palju erinevaid valmistusviisile viitavaid nimesid, Kebaboomis on pakkumisel döner lähenemine - suur lihakäntsakas pannakse grillima pöörlevasse vardasse ning selle pealmisest küpsenud kihist lõigatakse õhukesi viilakaid wrapi vahele või lisatakse kaaslaseks salat või friikad. Ära tasub proovida ka Ayrani-nimeline idamaine jook, mis on keefiri ja hapupiima laadne janukustutaja.
Menüü on lühike ja konkreetne, tellitu saab kätte mõne minutiga. Liha mittesööjatele on ka variante – falafelide ja salakastmega wrapiversioon.