2024. aasta tahetuima jõulukingi saad Solarise 0-korruselt

11. detsember 2023

„Ma leidsin Sulle neli ägedat raamatut, sõnumiga sokid, hullult hea lõhnaga küünla ja ühe laheda asja veel, aga ma ausõna ei suutnud valida“.

Sa oled sarnases situatsioonis ilmselt olnud. Valikuid on palju, aega on vähe, otsustamine on nii pagana raske. Kinkekaart lahendaks selle dilemma nipsust, aga Sa ilmselt arvad, et kui jõuludeks kinkekaart kallile inimesele kreppaberisse mähkida, siis see on natuke nagu lati alt läbiminek. Kujutlusvõime piiratus või nii. Tegelikult ei ole ju.

Maailmas on nii hullult palju asju, mis on küll heast hingest kingitud, aga natuke on sihik valesti läinud. Su teismeline on ootamatult Harry Potteri faasist välja kasvanud ja on oht, et ta vaid kramplikult naeratab, kui Sinu vaevaga otsitud temaatiline t-särk pakiservast paistma hakkab. Või partner ei taha jumala eest uut lõhna, vaid eelistaks hoopis natukest kvaliteetaega Sinuga koos. Aga kuidas seda üldse pakkida?

Ühesõnaga – kui me vaatame keskkonnateadliku pilguga (vähem mõttetuid asju, etemini head disaini), kui usume, et ühine elamus on alati mõnusam kui mingi asi (jälle nii keskkonna vaatest kui ka suhtekvaliteedi seisukohast), siis pole põhimõtteliselt paremat valikut kui Solarise kinkekaart.

Kust saab? Lihtne.

Solarise uksest sisse, alla 0-korrusele ja toidupoe infoletti. Seal kenad inimesed annavad Sulle stiilse moega kaardikese just täpselt sellises summas nagu tahad. Olgu Sul sellel pühadeperioodil võimalust kümneks või kümme korda suuremaks kingikrediidiks.

Ja selle ajaga, mis Sa muidu poodide päris- või virtuaaluksi kulutaksid, et jõulumanti soetada, saad midaiganes teha. See on nagu ekstra jõulukink Sulle endale. Maast leitud vaba aeg…

Ole kursis uudiste ja eri­pakkumistega!